Spajanje video klipova

Pitanja i odgovori

Жељко

Да ли неко зна програм за спајање видео клипова нпр. једног филма, по могућности што једноставнији за руковање а и да се може лако научити користити исти. А и ако неко зна гдје има бесплатан програм, пошто ми је и енглески и компјутери слаба страна-ПОЧЕТНИК. Хвала на времену и труду.

The following two tabs change content below.
Serviser računara, laptopova, pametnih telefona. | Detektovanje i otklanjanje kvara, nadogradnja, čišćenje, softverski problemi, računarske mreže... | Aktivno se bavim grafičkim i WEB dizajnom od 2006. godine | Specijalnost: WordPress - dizajn i izrada tema, instalacija i nadogradnja sajta, održavanje, zaštita, SEO. | Edukacija korisnika
  • admin

    Pozdrav, Željko
    Od programa za Windows imao sam iskustva sa „NERO Vision“ i „Camtasia Studio“, koji su veoma dobri za kreiranje jednog videa od mnoštva manjih klipova, slika i ostalog, ali nisu besplatni. Besplatnih programa za ovu namenu na Internetu ima mnogo, recimo naleteo sam na ovu listu gde bih izdvojio „Windows Movie Maker“, koji imaš podrazumevano instaliran sa sistemom (krajnje je jednostavan i omogućava pravljenje DVD video diska, sve sa menijima i ostalim što je kompatibilno sa DVD playerima).
    Koji program bi ti najviše odgovarao najviše zavisi od toga šta tačno želiš da kreiraš? Da li samo želiš da spojiš dva ili više videa u jedan, ili želiš neke od dodatnih mogućnosti (snimanje u druge formate, kompresija, dodavanje menija, teksta, raznih efekata…).