Problem sa mišem i „Task Manager“-om

Aca

Pozzz.Molio bi ako mozda mozes da mi pomognes imam problem prilikom rada sa misem a to se desava na sledeci nacin.Kada desnim klikom misa hocu da kliknem na bilo koju ikonicu ili dokument pesmu,da bilo sta obelezim pojavi se pescani sat i ceo sistem se blokira cak nece ni ctrl+alt+delete da se ukljuci,moram da restartujem komp da bi se sve normalizovalo ili kada hocu da kliknem delete da nesto obrisem to se isto pojavi.Znaci desni klik misa i delete!A kada na desktopu kliknem desni klik radi mogu slobodno da odem na refresh ili da otvorim novi folder ali na bilo koju ikonicu ili program odmah koci sve.Pitanje:Da li je to neka greska na sistemu ili sam obrisao neki drajver ili mis ne valja,sta da radim?
Imao bi jos nesto u vezi task managera kada stisnem ctrl+alt+delete ne pojavi se ona glavna strana task managera na kojoj se vidi neki program koji radi pa ga ti mozes iskljuciti nego End Process sa svim onim image name,user name,CPU,mem usage.Dole levo ima Show processses from all users.Kako to da namestim da mise pojavljuje ona glavna strana task managera?
Unapred hvala

The following two tabs change content below.
Serviser računara, laptopova, pametnih telefona. | Detektovanje i otklanjanje kvara, nadogradnja, čišćenje, softverski problemi, računarske mreže... | Aktivno se bavim grafičkim i WEB dizajnom od 2006. godine | Specijalnost: WordPress - dizajn i izrada tema, instalacija i nadogradnja sajta, održavanje, zaštita, SEO. | Edukacija korisnika

Latest posts by .:kele:. (see all)