Kontakt poruka

Korišćenjem forme za kontakt na ovoj stranici omogućeno Vam je da kontaktirate vlasnika/administratora sajta i postavite pitanja ili napišete bilo šta što predstavlja Vaš povod za kontaktom, a da nije u vezi sa problemima koje ste mogli izložiti na stranici „Postavite pitanje…“

Poštovani, ukoliko uneta e-mail adresa nije validna, može se dogoditi da Vam ne stigne moj odgovor, kao ni obaveštenje da je poruka uspešno poslata.
Zbog toga što sistem prilikom slanja email-a koristi nepostojeću adresu „kontakt@vladaj.com“, za svaki slučaj proverite da Vaš email klijent nije greškom premestio poruku sa sajta u spam folder ili među neželjene poruke.

NAPOMENA: Sva polja je obavezno ispuniti
Ukoliko posedujete slike koje bi pomogle da bolje razumem o čemu se radi, molim Vas da iste prikačite uz ovu poruku.
NAPOMENAMaksimalna veličina fajla nesme da bude veća od 2MB, a dozvoljeni formati datoteke su JPG, PNG, DOC, DOCX i PDF.
Prilog 1
Prilog 2
Prilog 3

Unesite u polje sadržaj slike: captcha

Vladimir Jojić - kele

Nakon slanja pitanja, prihvatate da na Vašu e-mail adresu bude poslat odgovor na Vaše pitanje. Vaša e-mail adresa neće biti objavljena nigde na sajtu, niti će biti korišćena u bilo kakve druge svrhe, što posebno podrazumeva slanje SPAM-a.

Hvala na ukazanom poverenju

The following two tabs change content below.
Serviser računara, laptopova, pametnih telefona. | Detektovanje i otklanjanje kvara, nadogradnja, čišćenje, softverski problemi, računarske mreže... | Aktivno se bavim grafičkim i WEB dizajnom od 2006. godine | Specijalnost: WordPress - dizajn i izrada tema, instalacija i nadogradnja sajta, održavanje, zaštita, SEO. | Edukacija korisnika

Latest posts by .:kele:. (see all)