FB Photo Zoom

Dodatak / ekstenzija / add-on

Uveličavanje slika na Facebooku

Bez potrebe za otvaranjem stranice sa slikom

fb-photo-zoom-1

„FB Photo Zoom“ je dodatak za Internet pregledač koji je u akciji dok ste na Facebook-u. Pomoću njega je moguće pregledati bukvalno sve slike na stranici na kojoj se nalazite, u punoj veličini, bez potrebe za otvaranjem stranice na kojoj se određena slika nalazi.

Bez obzira da li želite da pogledate nečiju sliku profila, da na brzinu pregledate galeriju slika bez potrebe da kliknete na sliku i listate napred/nazad, ili sliku koju je objavio neko od prijatelja, ovaj dodatak će uveličati svaku sliku na koju postavite kursor miša. Dodatak koristim već neko vreme i navikao sam se na prednosti koje dodatak nudi. Što se tiče zamerki, moram da navedem da je u početku pomalo iritiralo to što se, dok pomeram kursor miša preko stranice, dešavalo da se uveća nekoliko slika koje kursor miša „zakači“ usput, ali to nikako nije predstavljalo razlog da dodatak uklonim iz svog Google Chrome-a.

fb-photo-zoom-2

Dodatak sam instalirao i koristim ga na Google Chrome, mada postoji i verzija za Mozilla Firefox, a verovatno i za druge popularne pregledače.

 

The following two tabs change content below.
Serviser računara, laptopova, pametnih telefona. | Detektovanje i otklanjanje kvara, nadogradnja, čišćenje, softverski problemi, računarske mreže... | Aktivno se bavim grafičkim i WEB dizajnom od 2006. godine | Specijalnost: WordPress - dizajn i izrada tema, instalacija i nadogradnja sajta, održavanje, zaštita, SEO. | Edukacija korisnika

Latest posts by .:kele:. (see all)